Larmsystem

Vi jobbar med flera olika larmsystem för att kunna möta våra kunders krav.

Beroende på vad som ska larmas så väljer du troligen vårt Smarta trådlösa larm till din bostad eller mindre företag. Du som har mycket höga krav på funktionalitet eller ett större företag väljer troligen vårt Proffslarm som har allt och lite till.

 

Larmcentral och Utryckningstjänster

Vi samarbetar med flera larmcentraler och vaktbolag för att du som kund ska kunna välja den lösning som bäst passar just dig. Vi har dessutom speciellt samarbete med Nokas (f.d. Svensk Bevakningstjänst) som gör att Fenix Security kan leverera larm, larmcentral och väktarutryckningar under ett enda avtal med flera specialfunktioner som ger ett oslagbart koncept till bästa pris.

 

Kamerasystem

Effektiv övervakning kräver hög bildkvalitet och enkelt användargränssnitt. Det finns en mängd olika parametrar som påverkar bilden såsom ljus, skärpa, bildstorlek. Vill du se bilder på natten, på långt avstånd eller kanske med riktigt hög upplösning? Se här vilken skillnad som våra Starlightkameror har mot vanliga IP-kameror med inbyggd IR-belysning. Numera levererar vi nästan enbart IP-baserade system. Vi kan kameraövervakning och levererar kamerasystem efter dina önskemål. Se vad vi kan göra med vårt kamerasystem här.

 

Datanät & bredband

Eftersom samtliga säkerhetssystem numera är helt eller delvis IP-baserade bygger vi även datanät samt  konfigurerar och installerar switchar, routrar och bredbandsprodukter. För många av våra kunder är vi idag en totalleverantör av Network och Security.

 

Passagesystem

Databaserad elektronisk tillträdeskontroll handlar om att släppa in eller hindra någon från att passera en dörr, grind eller annat mekaniskt hinder baserat på behörighet, tidsschema eller beteende. Vi kan passagesystem, men elektromekaniska låssystem som ska styras installeras av behöriga låssmeder som vi samarbetar med.

 

Skyddsdimma

Ofarlig skyddsdimma som förblindar förövaren och förhindrar rån och stöld.
Läs mer om BANDIT

 

 

  Telefon: 013-130580  -   Mobil: 0701-701080  -